Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


5

i betyg

Behandling

Perfect Balance

En energi behandling som rensar i både cellminnen och blodsminnen ,neutraliserar och höjer frekvens.

Botar eller lindrar

Höjer kroppens alla systems frekvens så du lättare hanterar låga frekvenser som kan orsaka fysisk och psykisk ohälsa. Socialfobi ADHD Migrän/huvudvärk Depression Panikattack Sömn besvär Sluta röka Djur Detta är bara några av de områden som Perfect Balance kan hjälpa till.

Förbättrar

Genom att öka frekvens i kroppens alla system Perfect Balance så har du lättare att möta och hålla frekvens i svåra stunder. Vi vet att lägre frekvenser är ilska hat oro sorg bla och till högre frekvenser hör då lycka och kärlek. Dessa högre frekvenser vill vi ha mer av och det hjälper Perfect BaBeskrivning

Perfect Balance kan genomföras både fysiskt på plats som på distans.
Genom att terapeut kanaliserar klientens lägre frekvenser och neutraliserar dem så höjs samtidigt klientens frekvenser.
Läs gärna mer på
www.perfectbalance.org

Mitt resultat

Jag har under många år (tidigare) i mitt liv haft många perioder av depressioner , PTSD med medföra panikattacker.
Sista attacken var i juni 2015
Jag kom i kontakt med Perfect balance i April 2015 och genomförde behandlingar som hjälpte mig med bla detta.
Jag har kunnat släppa oro rädslor och andra låga frekvenser som tidigare hindrat mig att leva mitt liv fullt ut. Jag har idag funnit min livsuppgift och lever idag mitt liv utan spår av förfäders frekvenser i mina cellminnen och blodsminnen. Jag kan skapa det liv jag mår bra av med högre frekvenser som jag själv väljer att leva i.
I Augusti 2015 fick jag möjligheten att själv utbilda mig till Perfect Balance Terapeut och arbetar bla som det sedan dess.

Mitt betyg5

8 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

Ingen mer har skrivit något omdöme än

För att hitta någon som utför behandlingen i ditt område − sök på »Perfect Balance« i någon av telefonkatalogtjänsterna.Om du prövar den här metoden, kom tillbaka hit efteråt och berätta om den hjälper eller inte. Har du redan erfarenhet av den, klicka på knappen! Andra vill veta vad du tycker.

Jag har prövat metoden

Ingen har kommenterat än


Alla behandlingar Kommentera

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.