Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Sprid ordet

Om du berättar om botad.se så kommer den växa snabbare och kunna hjälpa många fler att bli friska.Mejla ett tips till någon eller skriv ut en informationslapp att sätta upp på din arbetsplats, skola eller någon annanstans.

Länka också till »https://www.botad.se« från din blogg eller hemsida. Gärna med en förklarande text, t ex »botad.se − Alternativ medicin, behandlingar och egenvård som gjort andra friska«. Vill du visa att du länkar hit skickar du ett meddelande till mig när du lagt upp länken så kommer din webbsida med i listan här under.


Länkar

Harmonia − Marias blogg om helhetshälsa, att växa som människa och att våga följa sina drömmar.
Helhetsterapeuten − När du söker balans i både kropp och själ.
Lasses Evolution therapy − Fördjupad medvetenhet om livet självt.
Leslita − Lesly Valencias blogg om hälsa, spa, dans, alternativmedicin och new age.
Ny hälsa − Forskning och erfarenheter om en vegetarisk livsstil i samklang med miljö och förnuft.

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.