Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Behandling

Bioresonans

Bioresonans är en teknik att kommunicera mellan den biologiska kroppen och ett mätinstrument

Botar eller lindrar

Virus- eller bakterieinfektioner, parasiter, svamp, mögel, nedsatt funktionalitet, smärtor, värk, intolerans eller skador.

Förbättrar

Problem med hjärta, blodkärl, mage, tarm, matsmältning, genitala delar, urinvägar, muskler, skelett, kotor, diskar, leder, senor, hormoner, körtlar, bronker, andning, syn, balans, hörsel, nerver, eksem, hud, lymfa, lever och njurar.Beskrivning

Bioresonans är en analys- och behandlingsmetod som bygger på kommunikation mellan människa och instrument. Den är helt smärtfri och kräver inte något ingrepp. Analysen utförs först, därefter utvärderas analysresultatet och sedan kan behandling ges. Totalt rör det sig om en till två timmar.

Personen har handledsband, en typ av hörlurar, pannband eller fötterna på metallplattor för att få kontakt med instrumentet. Det är olika från instrument till instrument. Personen sitter i en stol eller ligger på en brits.

Behandling behöver oftast upprepas några gånger för att nå fullgod effekt men det finns tillfällen då det ger mycket god förbättring vid första behandlingen.

Mer information finns på www.frekvenskliniken.se.

10 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

Ingen har skrivit något omdöme än

För att hitta någon som utför behandlingen i ditt område − sök på »Bioresonans« i någon av telefonkatalogtjänsterna.Om du prövar den här metoden, kom tillbaka hit efteråt och berätta om den hjälper eller inte. Har du redan erfarenhet av den, klicka på knappen! Andra vill veta vad du tycker.

Jag har prövat metoden

Ingen har kommenterat än


Alla behandlingar Kommentera

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.