Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Egenvård

Reiki

Healing genom handpåläggning

Botar eller lindrar

Lindrar fysisk smärta, även vid förslitningsskador i rygg och knä.

Förbättrar

Verkar förbättra sårläkning. Förbättrar nattsömn. Förbättrar tarmmotorik vid trög mage.Beskrivning

Terapeuten (den som förmedlar den helande energin) placerar sina händer på olika positioner på mottagarens kropp. Mottagaren kan vara fullt påklädd. Terapeuten känner i sina händer om det är rätt ställe att förmedla energi till just den aktuella positionen. Vissa mottagare är så känsliga att de kan känna energiflöden som vågor eller krusningar eller helt enkelt »luftbubblor i en vattenslang« genom hela kroppen.

10 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

Ingen har skrivit något omdöme än


Om du prövar den här metoden, kom tillbaka hit efteråt och berätta om den hjälper eller inte. Har du redan erfarenhet av den, klicka på knappen! Andra vill veta vad du tycker.

Jag har prövat metoden

Ingen har kommenterat än


Alla egenvårdsmetoder Kommentera

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.