Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


5

i betyg

Behandling

Ortobionomi

Omprogrammering av smärta.

Botar eller lindrar

Leder, ligament, benstrukturer, benlängdsskillnad m m.

Förbättrar

Rörligheten, tar bort smärtan i hela kroppen.Beskrivning

Ortobionomi är en manuell behandlingsmetod för att återställa normal rörlighet i kroppen. »Orto« betyder rak eller rät och »bio« betyder liv. Ortobionomi kallas även strain and counterstrain, d v s spänning av motspänning. Metoden har utarbetats av en amerikan vid namn Jones och är en osteopatisk teknik.

Ortobionomi innebär en långsam töjning av muskler under cirka 1 1/2 minut. Då slappnar reflexmässigt spända muskler av och en felfungerande led i t ex ryggraden kan korrigera sig själv. Ortobionomi tillämpas vid problem i rörelseapparaten. Det är en lugn metod, särskilt lämpad för patienter som har svåra smärtor och är rädda för beröring och behandling.

Mitt resultat

Hade en benlängsskillnad på över 10 mm. Efter behandlingen är benen i samma längd, vilket tog bort massor med smärta i kroppen.

Mitt betyg5

12 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

Ingen mer har skrivit något omdöme än

För att hitta någon som utför behandlingen i ditt område − sök på »Ortobionomi« i någon av telefonkatalogtjänsterna.Om du prövar den här metoden, kom tillbaka hit efteråt och berätta om den hjälper eller inte. Har du redan erfarenhet av den, klicka på knappen! Andra vill veta vad du tycker.

Jag har prövat metoden

Ingen har kommenterat än


Alla behandlingar Kommentera

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.