Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


5

i betyg

Behandling

Tui Na

Kinesisk massage och akupressur.

Botar eller lindrar

Smärtsymtom som t ex huvudvärk, tennisarmbåge eller golfarmbåge, ryggsmärtor, ischias, ledsmärtor. Stress, sömnlöshet och emotionella obalanser. Förstoppning, diarre, magsmärtor, PMS och menstruella obalanser.

Förbättrar

HälsanBeskrivning

En mångtusenårig behandlingsform där terapeuten använder olika massageliknade grepp och tryck för att lösa upp obalanser i kroppen. Tui Na är en av grenarna av TCM (Traditional Chinese Medicin) där händerna används istället för nålar, för all manipulera meridianer och akupunkturpunkter. Tui Na ser till helheten och behandlingen berör hela kroppen. Syftet är att återställa balansen genom att vitalisera och återskapa det energetiska flödet (Qi).

Mitt resultat

Blev hjälpt med axel- och höftproblem.

Mitt betyg5

12 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

Ingen mer har skrivit något omdöme än

För att hitta någon som utför behandlingen i ditt område − sök på »Tui Na« i någon av telefonkatalogtjänsterna.Om du prövar den här metoden, kom tillbaka hit efteråt och berätta om den hjälper eller inte. Har du redan erfarenhet av den, klicka på knappen! Andra vill veta vad du tycker.

Jag har prövat metoden

Ingen har kommenterat än


Alla behandlingar Kommentera

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.