Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Behandling

Medicinsk laserbehandling

Viss typ av laserljus har stimulerande effekter på celler och vävnad, det kallas biostimulering.

Botar eller lindrar

T ex smärta och inflammationer i leder, muskler, rygg, axlar och knän, tennisarmbåge, bältros, herpes, eksem, munsår och tinnitus.Beskrivning

Terapeutisk laser eller lågeffektlaser är en ljuskälla som avger ytterst rent ljus. Den påskyndar läkningen av celler och inflammationer. Behandlingen är helt smärtfri och terapeuten använder en prob som hålls mot huden. Behandlingseffekten för olika prober skiljer sig åt:

• GaAs-lasern 904 nm (infrarött osynligt ljus) är bäst på problem av djupare slag såsom smärta och inflammationer i leder, muskler och senor. Exempel är onda ryggar och idrottsskador, oavsett om problemen uppstått genom förslitning, överbelastning eller annan orsak. Även bihåle- och öroninflammationer kan behandlas med framgång.

• HeNe-lasern 635 nm (synligt rött ljus) är bäst för slemhinnor, t ex bältros, herpes, eksem, munsår m m.

• GaAIAs-lasern 805 (infrarött osynligt ljus) intar en mellanställning mellan de båda andra och är bra för bl a tinnitus.

Kroniska besvär kräver i regel fler behandlingar än akuta problem och skador. Det finns inga risker eller biverkningar och cirka 3 000 studier är gjorda från mer än 80 länder. Mer information finns på www.laser.se.

12 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

Ingen har skrivit något omdöme än

För att hitta någon som utför behandlingen i ditt område − sök på »Medicinsk laserbehandling« i någon av telefonkatalogtjänsterna.Om du prövar den här metoden, kom tillbaka hit efteråt och berätta om den hjälper eller inte. Har du redan erfarenhet av den, klicka på knappen! Andra vill veta vad du tycker.

Jag har prövat metoden

Ingen har kommenterat än


Alla behandlingar Kommentera

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.