Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Efterlysning

Benläkning

Har efter en steloperation i ländryggen (för 1,5 år sen) inte fått igång benläkningen, vilket innebär en ofantlig värk.
Kan man påverka läkningen, har ni några erfarenheter??

12 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m


Svar 1

Vid en steloperation behöver vävnaden runt omkring det drabbade området all hjälp möjligt för att öka blodcirkulationen och normalisera obalanser. Osteopati i kombination med LED-ljusbehandling främjar detta och påskyndar därmed läkningen.

12 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Svar 2

Jag har ej själv testat detta, men jag har hört om flera som har fått hjälp. Metoden heter Bemer och är utvecklad i Tyskland om jag inte minns fel. Det är som en madrass man ligger på som får igång mikrocirkulationen i kroppen o därmed främjar läkningen. Används bland annat till diabetespatienter med svårläkta sår. Finns b l a bra videor på YouTube där man kan se hur det går till!

11 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Svara Alla diskussioner i ämnet

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.