Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Ingen
har svarat
än

Tankar om hälsa

Livskraften – källan till allt liv

Livskraft är en energi som inget biologiskt liv kan existera utan. Den är inget vi kan se, höra eller på andra vis med våra sinnen uppfatta. Den finns överallt, en äkta energi som gör att vi av egen kraft kan leva. När livskraften försvinner dör vår fysiska organism och vår själ vandrar vidare till nya livsformer. Det inbyggda självläkningssystemet är kanske den starkaste naturlagen som biologiskt liv lyder under. Den gör att allting hela tiden går mot Homeostas, jämvikt. Människan och allt övrigt biologiskt liv är självläkande.

Allt biologiskt liv kommer från naturen, där finns ALL läkande kraft som ger näring till allt som lever. För att vi ska må bra så behöver vi naturen i så stor utsträckning som möjligt. Vi behöver så naturliga ingredienser som möjligt i livet för att skapa balans i kropp och själ. Vår fysiska organism skulle man kunna beskriva som ett mycket finkänsligt instrument som till stor del styrs av hur vår själ mår. Låt naturlig föda och dryck, naturliga kosttillskott och substanser bli din medicin. Använd dig av naturliga behandlingsmetoder för att skapa balans i ditt energisystem – chansen att må bra och att få behålla din hälsa ökar då kraftigt.

Utanför våra kroppar finns olika höljen eller bioenergetiska fält. Energin ska flöda balanserat i dessa fält och utbytas mellan organismen och den livskraft vi får utifrån. Blir det obalans i de bioenergetiska kropparna resulterar det i obalans i vår fysiska kropp. Läkekonst är att laga de bioenergetiska kropparna. För att en människa ska bli genuint frisk måste en terapeut först finna rätt på grundorsaken till obalanserna. Det gör hon genom att ha ett holistiskt synsätt när anamnesen ställs för att få med alla aspekter som kan ha inverkan på det som klienten besväras av. Genom att sedan stödja upp livskraften med rätt sorts behandling får kroppen den stimulans den behöver för att läka sig själv och oftast återkommer och stannar hälsan.

12 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m


Svara Alla diskussioner i ämnet

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.