Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Efterlysning

Hjälp mot Restless legs

Hejsan!
Restless legs syndrome, RLS, myrkrypningar, finns det något bra mot det? Gäller min svärmor, 86 år.
Tack på förhand!

13 år sedan | Ändra | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m


Svar 1

Jag hade besvär i säkert 30–40 år. Inga alternativa metoder hjälpte, som magnesium, järn, B12 m m. Till slut har den klassiska skolmedicinen kommit på ett sätt att i alla fall lindra symptomen. 0,18 mg av parkinsonmedicinen Sifrol kl 18 varje kväll hjälper mig. Tar även en tablett inför långa flygresor, konsertbesök och liknande. Alla vårdcentralsläkare känner inte till denna behandling för den är relativt ny, så stå på dig för att få försöka.

12 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Svar 2

En vän till mig har blivit hjälpt med sina restless legs av att ta mineraler och spårämnen. Det hon använde var ett mineralpulver som heter Schindeles minerlaien. Det kommer från Österrike, säljs också i Sverige och du kan hitta det på nätet.

12 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Svar 3

Någonting som också kan hjälpa är magnetiska iläggssulor till skorna! Det sätter igång cirkulationen och ökar energiflödet på ett naturligt sätt.

11 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Svara Alla diskussioner i ämnet

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.