Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Ingen
har svarat
än

Efterlysning

Lukt

Hej. Jag har ständigt en obehaglig lukt i näsan. Den varierar i styrka. När den är svag, upplever jag den som sötaktig och går att leva med. När den är stark, upplever jag den som unken och är olidlig att leva med. När styrkan ökar, sätter flera symtom igång: Huvudvärk,illamående,kliar i ögon,näsa,öron,hals,ansikte,hårbotten, och främre delen av fötterna domnar bort. Sjukvården har utrett utan resultat.

6 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m


Svara Alla diskussioner i ämnet

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.