Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Tips

TV/radioreportage om alternativmedicin

Tipsa om bra och intressanta TV- eller radioreportage i ämnet alternativ medicin.

6 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m


Svar 1

Radiointervju där Rick Simpson instruerar hur man gör Hampolja. Korrekt gjord ska den lindra och bota många olika sjukdomar, även cancer. Simpson har gett olja av den kraftfulla medicinalväxten till hundratals människor och resultaten talar för sig själva.
http://youtu.be/6iaOH7DqBT4

6 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Svara Alla diskussioner i ämnet

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis eksem rygg ångest fysisk förstoppning allergi leder frekvens frekvenser lever massage astma matsmältning parasiter knä perfect pms yrsel muskler akupressur händerna tennisarmbåge musklerna matsmältningen andningen ryggen nacken nacke trötthet ilska depression
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.