Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Efterlysning

Närsynthet

Letar alternativa metoder att återfå normal syn efter många års närsynthet. Jag har kommit en bit på väg med egenvård (använder bl a Martin Sussmans Program For Better Vision) men letar efter något mera kraftfullt. Min äldsta dotter (snart 9 år) börjar få symtom men jag vill inte ge henne glasögon. Vägrar tro att det är kroniskt och omöjligt att hela!

12 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m


Svar 1

Varför inte prova på Kraniosakral terapi? Jag vet att flera fick positiv resultat med dyslexi och inlärningssvårigheter. Detta har med synen att göra, så varför inte? Bl a hos Bröderna Tranbergs institut i Göteborg hittar du terapeuter.
Lycka till!

12 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Svar 2

Hej Hanna Vad tror du om detta http://naturligsyn.se/magic-eyes-syntraning-for-barn/
hälsningar Ann-Marie Näslund 0709 96 86 22

10 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Svara Alla diskussioner i ämnet

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.