Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Oberoende

Jag driver botad.se helt ideellt. Det innebär att ingen hänsyn behöver tas till annonsörer eller andra kommersiella intressen. Om du blir hjälpt av något här är det du som vinner på det, ingen annan.

Botad.se finns av en enda anledning − jag tror helt enkelt att den kan hjälpa många människor. Hade jag förstått innan hur mycket jobb det innebär och hur mycket det skulle kosta, skulle den inte finnas i dag. Så hittar du något här som hjälper dig får du gärna visa din tacksamhet med ett bidrag.
Du bestämmer helt själv vad du tycker att det är värt, även små bidrag är välkomna. Vill du visa att du stödjer botad.se skickar du ett meddelande till mig så kommer ditt namn med på listan här under.

Stöd botad.se direkt eller skriv ut en kom-ihåg-lapp att lägga bland räkningarna.

Hjälp också till att sprida ordet om botad.se.
Tack till

Jenny

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.