Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Saklig information

Syftet med botad.se är att samla och sprida kunskap. Informationen här ska alltså vara så saklig och ofärgad som möjligt.

Det innebär att du skriver som kunnig och insatt person, inte som representant för ett företag eller en produkt. Din intention bör vara att informera, inte att marknadsföra. Du får gärna skriva under texter med namn och yrkestitel. Men hänvisa bara till företagsnamn, produktnamn och kommersiella webbsidor om det verkligen är relevant. Den som skriver ett omdöme om en behandling uppmanas däremot att berätta vilket företag som utförde den eftersom det då är relevant. Saklig och oberoende information ger ett mer bestående värde till metoderna här. Det gör också att fler litar på och prövar dem.

Vill du visa ett företagsnamn − se det här svaret.

Klicka »Bakåt« i webbläsaren för att gå tillbaka.

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.