Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Skriv kort

Det är fler som läser en kort text än en lång, speciellt på bildskärm. Ofta blir det också ett bättre tempo och en annan glöd i en kort text.

Det är mycket svårare att skriva kort än långt. Här är ett par tips om du behöver hjälp:
• Börja med det viktigaste.
• Skriv konkret och enkelt med korta meningar.
• Var personlig och rak. Skriv hellre »Jag provade huskuren i ...« än »Huskuren provades i ...«. Använd också ett direkt tilltal, »Du börjar med ...«.
• Stryk det som inte för berättelsen eller resonemanget framåt.

Klicka »Bakåt« i webbläsaren för att gå tillbaka.

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.