Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


5

i medelbetyg

Behandling

Zonterapi 3d / Reflexologi

Immunförsvarshöjande terapi genom tryck och massage av punkter på fot och underben.

Botar eller lindrar

Alla former av inflammatoriska tillstånd, problem med bihålorna, stress, sömnproblem, oro, tinnitus, spänningar, värk i muskler och leder, allergibesvär, besvär med mage, tarm, fertilitet, pms, prostata och klimakteriebesvär. Se även omdömen längre ner.

Förbättrar

Stärker immunförsvaret och skapar en god »homostas«, ett tillstånd i kroppen av jämvikt och balans.Beskrivning

Du fyller i en häslodeklaration och diskuterar dina behov av behandling. Därefter gör terapeuten en artikulering (en form av uppmjukning) av fot och underben. När behandlingen utförs svarar kroppen med en form av smärta/ont på ställen där det finns en obalans, typ värk i en axel o s v. Behandlingen tar 45–60 min. En skön avslappnad känsla infinner sig i kroppen efteråt, fötterna känns lätta och de flesta är djupt avslappnade.

Det här är en ca 5 000 år gammal medicinsk terapi som härstammar från Egypten. Dagens zonterapi bygger på den amerikanska öron-, näsa- och halsläkaren Willian Fizgeralds metoder från början av 1900-talet.

10 år sedan | Ändra | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

Omdöme 1

Zonterapifrälst

Zonterapi får mig att må mycket bättre, både fysiskt och mentalt, och jag brukar gå en gång i månaden. Bland annat har det tagit bort långvariga problem i leder.

Behandlingen utfördes av Hälsokliniken i Norrköping. | Botade/lindrade: Ledproblem.

10 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Omdöme 2

Muskelvärk

Har haft kronisk muskelvärk i form av sveda och värk i hela ryggen sedan 1997. Började med zonterapi/reflexologi för ca 1 år sen. Efter ca 8–10 ggr, så släppte den värsta svidande värken. Numera har jag värk fortfarande ... men inte alls på samma sätt. Mycket mer hanterbart.
Reflexologin har också hjälpt mig vid andra besvär. Nu senast hade jag »örsprång« och sus i ena örat som inte gav med sig. En behandling, så var det borta direkt. Jag får också hjälp med mina övergångsbesvär ... sköldkörtelproblematik. En duktig zonteraput/reflexolog kan hjälpa dig med allt, även psykologiskt tingade besvär.
Jag är ytterst tacksam för presentkortet jag fick till detta ställe. Äntligen har jag hittat en behandlingsmetod som passar mig perfekt. Det gör ont som bara den under behandlingen, men det är det värt. Besöker numera min terapeut en gång i månaden. Även om jag inte behöver det just då, så vet jag att hon gör så att jag får balans i kroppen.

Behandlingen utfördes av Vårt Alternativ i Norrköping. | Botade/lindrade: Huvudvärk/migrän, ryggvärk, örsprång och sköldkörtelproblem. | Förbättrade: Koncentrationen, energin.

10 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Omdöme 3

Tog bort min struma

Jag fick veta att jag hade struma kanske i mellanstadieålder. Hade stor sköldkörtel, var trött osv. Fick ta tabletter för det. Jag trodde jag skulle få göra det resten av mitt liv. En person jag känner väl hade gått en zonterapikurs. Jag fick gratis behandlingar regelbundet i något år eller kanske mer? Zonterapi gör ganska så ont och jag blev helt matt och svettig. Ibland kändes det som jag fick lite feber efteråt. Personen visste ju att jag hade struma, men h*n kände även under foten på särskilda punkter att jag hade struma.

Vi märkte att det vart bättre o bättre för varje gång. Tillslut sa h*n att struman borde typ va borta nu så du kan ju kolla upp det. Något år senare kollade jag upp det och det var borta! Jag vart skitglad, skrek rakt ut och sa till läkaren att det var för jag hade fått zonterapi. Läkaren såg lite chockad/generad ut men sa inget om det.

Jag hade ingen struma längre! Jag har även fått bättre syn. Vet inte kanske det också beror på Zonterapin?!? Det var säkert en massa småsaker som också vart bättre men det kommer jag inte ihåg nu. Zonterapi är skitbra! Jag rekommenderar det verkligen! Jättesynd bara att det kostar så mycke : (

Botade/lindrade: Struma.

10 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


För att hitta någon som utför behandlingen i ditt område − sök på »Zonterapi 3d / Reflexologi« i någon av telefonkatalogtjänsterna.Om du prövar den här metoden, kom tillbaka hit efteråt och berätta om den hjälper eller inte. Har du redan erfarenhet av den, klicka på knappen! Andra vill veta vad du tycker.

Jag har prövat metoden

Ingen har kommenterat än


Alla behandlingar Kommentera

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.