Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


4

i medelbetyg

Behandling

Medicinsk biomagnetism

Balanserar kroppens pH-värde med hjälp av magnetpar.

Botar eller lindrar

Psoriasis, eksem, herpes, candidas, prostatabesvär, astma, allergi, sjukdomar i tarm, lever och mage, njuråkommor, migrän, fibromyalgi, underlivsbesvär, yrsel, huvudvärk, infektioner samt många oförklarliga sjukdomstillstånd. Se även omdömen längre ner.

Förbättrar

Återställer en sur kropp till neutralt pH-värde vilket eliminerar smittbärare som virus, bakterier, svamp och parasiter.Beskrivning

Man genomgår ett så kallat bentest baserat på 250 frågor. Testet lokaliserar eventuella smittbärare i vävnader, muskler, organ och kärl. På varje punkt där testet ger utslag placeras ett magnetpar som får verka i 20 minuter. När virus, bakterier, svamp eller parasiter är eliminerade från utsatta organ eller kroppsdelar aktiveras kroppens egen förmåga att självläka.

7 år sedan | Ändra | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

Omdöme 1

2021 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Omdöme 2

Botad från parasiter

Efter längre tids allvarligt parasitproblem i tarmen, och massor av olika behandlingar och mediciner utan större framgång, bland annat antibiotika, colloidialt silver, kinesisk medicin blev jag tipsad om denna metod för att bli av med dem. Jag hade fem sorters parasiter och efter tre behandlingar var jag alldeles fri från dem. Fantastisk lättnad!

Behandlingen utfördes av Biomagnetism i Malmö. | Botade/lindrade: Parasiter | Förbättrade: Energinivåer

6 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Omdöme 3

En fantstisk behandling

År 2008 när jag var i Indien fick jag amöba. Jag behandlades med starka mediciner både där och när jag kom hem igen. Trots att jag sedan dess har varit illamående var och varannan dag, kallsvettningar, uppblåst mage och orkeslöshet, visade sjukvårdens prover ingenting. Till slut fick jag diagnosen IBS men för detta fick jag ingen hjälp från sjukvården. Sedan dess har jag mått jättedåligt - vissa dagar bättre än andra men jag började nästan ge upp hoppet om att få må riktigt bra igen, tills en väninna tipsade mig om Biomagnetismen förra året.

Jag var så fruktansvärt dåligt att jag knappt kunde sitta upp ordentligt och med tiden blev jag även väldigt känslig för el, speciellt lysrör som gjorde mig helt svimfärdig.
Redan efter första behandlingen blev det bättre och det visade sig att det fanns både amöba, andra parasiter samt bakterier kvar i min kropp som skapade en väldigt obalans vilket var orsaken till att jag kände mig så förgiftad. Jag blev bättre och bättre efter varje behandling och allt var helt borta efter 4 behandlingar.

Sedan dess har jag rest utomlands och fått parasiter igen men Biomagnetismen tog bort det direkt efter ännu en behandling.

Efter en tids försök att bli gravid utan resultat, hittade och eliminerade Jörgen ett virus i mina äggstockar och nu väntar jag mitt första barn.

Jag är oändligt tacksam för att Jörgen och Biomagnetismen har hjälpt mig tillbaks till ett balanserat liv med bättre matsmältning och näringsupptag, fri från illamående och elöverkänslighet. Jag kan ärligt säga att jag inte minns sist jag mådde så här bra!

Anina 2015/07/08

Behandlingen utfördes av Jörgen Svenson i Malmö. | Botade/lindrade: Eliminerade parasiter och smittbärare | Förbättrade: Hela min livssituation och jag blev gravid

6 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Omdöme 4

IBS borta efter 10 år

Jag har haft krånglig mage under cirka 10 års tid, ibland har det varit i perioder, ibland varje dag. Uppsvälld, gaser, täta toalettbesök utan att tarmen blivit ordentligt tömd. Jag har testat att utesluta mjölk, sedan gluten, både och, känt mig bättre för att sedan falla tillbaka på ruta 1 igen. Jag har testat allt som finns på Apoteket och hälsobutiker, blev hjälpt för stunden men sen blev det som »vanligt« igen.
Alla läkare gav samma diagnos – IBS, inget att göra åt, lära sig att leva med sjukdomen. Ibland trodde jag nästan att det var normalt att må så dåligt och planera sin vardag efter magen. Det var alltid jobbigt att gå på resturang, middagar hos vänner etc, ett problem som man helst inte pratar öppet om.
Hade genom tidigare »dietister« fått reda på att jag hade candida svampen men aldrig blivit behandlad för den mer än rådet att sluta äta socker (inkl druvsocker), ett liv utan frukt med andra ord. Ovanpå det, uteslöt jag många andra födoämnen i hopp om att bli bättre (mjölk, gluten, kött, socker etc).
Hade nästan tappat hoppet om att leva »normalt« då jag fick tipset. Jag bokade behandling, gick dit på vinst och förlust, varför skulle detta fungera? En fantastiskt man behandlade mig och redan efter 1:a behandlingen blev jag 90% bättre, vågade knappt tro på det och »utsatte« kroppen för alla möjliga födoämnen utan att känna något konstigt i magen. I min stackars kropp (som trots allt bara är 30 år gammal), fanns svamp, parasiter, herpes och amöba! Inte konstigt att jag hade mått dåligt under en så lång tid. Kan tillägga att jag verkligen inte hade väntat mig allt detta då jag för övrigt är en hälsosam person. Blev behandlad en gång till och kan bara säga – jag är äntligen FRISK! Jag har fått en nystart i livet!
Mina biverkningar blev efter 1:a behandlingen, lite trötthet, efter 2:a behandlingen, väldigt ont i huvudet i 2 dagar, det känns som om min mage har tappat 1 kg också!

Behandlingen utfördes av Jörgen Svensson i Malmö. | Botade/lindrade: Mage, herpes

6 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Omdöme 5

Revolutionerande

Jag är själv Reiki Grand Master men har inte lyckats hjälpa mig själv med mina magproblem men hjälpt många andra med diverse problem och åkommor. Det som avgjorde att jag valde just detta var en föreläsning av Jörgen som fick mig att boka tid hos denna kollega, han är också noga med att INTE lova att kunna »bota« någon. Efter endast 2 behandlingar har jag helt kunnat utesluta att ta Dimor dagligen, vilket jag gjort i många år, Dimor är ett recept fritt läkemedel mot tillfällig diarré. Jag hade i likhet med många andra blivit diagnostiserad med IBS, Jörgen påstod att det var E koli bakterier i tarmen som orsakade mina besvär, detta kan jag varken bekräfta eller dementera, jag kan bara konsstatera att jag är fortfarande efter ett år i stort sätt besvärsfri.
Finns dem som påstår att all komplementärbehandling är placebo, till dem vill jag bara säga, vilket är bäst, fortsätta att vara sjuk eller känna sig frisk? Själv föredrar jag det senare. I min värld finns inga alternativ, endast komplement, det ena utesluter inte det andra.
Tack Jörgen!
Kommer att sända flera kunder till dig.

Behandlingen utfördes av Jörgen Svensson i Malmö. | Botade/lindrade: IBS | Förbättrade: Almäntilstånd

3 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


För att hitta någon som utför behandlingen i ditt område − sök på »Medicinsk biomagnetism« i någon av telefonkatalogtjänsterna.Om du prövar den här metoden, kom tillbaka hit efteråt och berätta om den hjälper eller inte. Har du redan erfarenhet av den, klicka på knappen! Andra vill veta vad du tycker.

Jag har prövat metoden

Ingen har kommenterat än


Alla behandlingar Kommentera

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.