Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


4

i betyg

Behandling

Elektromagnetisk interstitiell skanning

Analysmetod för att diagnostisera diffusa symptom.


Behandlingen finns inte beskriven än. Är du insatt − berätta hur den går till.

9 år sedan | Ändra | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

1 har skrivit omdöme

Omdöme 1

Ledde till botad elöverkänslighet

Min man har länge varit lätt elöverkänslig men drabbades med full kraft för ett och ett halvt år sedan. Han blev sjukskriven (för depression, elöverkänslighet duger inte för Försäkringskassan) men läkarna kunde inte göra något. Han blev nästan hånad och endast erbjuden KBT – ingen provtagning, ingenting!

I ett sista desperat försök kontaktade vi Norrtälje Hälsocenter. De gjorde en EIS-undersökning (Elektromagnetisk interstitiell skanning) och skickade sedan hem min man med ett antal preparat och en strikt dietlista (liknande LCHF – inga kolhydrater, inget socker). Efter två månader med denna behandling och diet återfick min man livskraften igen. Som bonus gick han ner i vikt. Han kunde återgå till sitt arbete och fungerade normalt! Nu tar han inga kosttillskott och äter »vanlig mat« (försöker hålla igen på kolhydrater och socker). Från att ha varit »inbillningssjuk« (enligt traditionell vård) eller »obotligt sjuk« (enligt Elöverkänsligas Riksförbund) är han nu frisk och stark igen.

EIS används utomlands med goda resultat och ger en fingervisning om vad hälsoproblemen bottnar i. Sedan krävs givetvis kunskaper om vilken behandling som är optimal. I detta fall handlade det om en utrensning av gifter och parasiter. Att få en korrekt diagnos är ju en förutsättning för helande och jag rekommenderar verkligen denna metod.

Behandlingen utfördes av Norrtälje Hälsocenter i Norrtälje. | Botade/lindrade: Elöverkänslighet

9 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


För att hitta någon som utför behandlingen i ditt område − sök på »Elektromagnetisk interstitiell skanning« i någon av telefonkatalogtjänsterna.Om du prövar den här metoden, kom tillbaka hit efteråt och berätta om den hjälper eller inte. Har du redan erfarenhet av den, klicka på knappen! Andra vill veta vad du tycker.

Jag har prövat metoden

Ingen har kommenterat än


Alla behandlingar Kommentera

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.