Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Behandling

Healing

Terapeuten arbetar med energifälten i och runt kroppen för att bringa balans.

Botar eller lindrar

Påverkar besvär på fysisk, psykisk och mental nivå. Kan lindra t ex fysisk smärta, ångest, oro, rädslor, fobier och vanföreställningar.Beskrivning

Inom healing finns många tekniker/metoder. Detta gör att det kan se lite olika ut i praktiken. Vanligt är att klienten ligger fullt påklädd på en brits. Terapeuten arbetar med händerna antingen vilande på olika områden eller strax utanför klientens kropp. Genom att frigöra blockeringar och balansera energiflödet påverkas besvär och åkommor.

10 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

Ingen har skrivit något omdöme än

För att hitta någon som utför behandlingen i ditt område − sök på »Healing« i någon av telefonkatalogtjänsterna.Om du prövar den här metoden, kom tillbaka hit efteråt och berätta om den hjälper eller inte. Har du redan erfarenhet av den, klicka på knappen! Andra vill veta vad du tycker.

Jag har prövat metoden

1 kommentarer

Kommentar 1

Har arbetat som shamanistisk healer under många år, och funnit att metodiken fungerar men kräver en hel del av utövaren. De metoder jag främst använder mig av är kristallhealing/distanshealing och astralhealing(astralhealing är den metodik som kräver mest av utövaren,en effektiv metod men energikrävande).

3 år sedan | Ändra/Ta bort | OseriösAlla behandlingar Kommentera

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.