Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


5

i medelbetyg

Behandling

Resan

Inre resa för att lösa gamla knutar från tidigt i livet som påverkar oss nu.

Botar eller lindrar

Rädsla, ilska, sorg, ångest, depression, prestationsångest, nervositet, allergier, psykosomatiska problem som t ex kronisk värk samt följder av smärtsamma minnen, händelser och trauman. Se även omdömen längre ner.

Förbättrar

Dina möjligheter att förverkliga mål, ditt självförtroende och din självkänsla, din förmåga att tala offentligt m m.Beskrivning

Det här är en metod som verkligen arbetar på djupet. Med hjälp av en erfaren resan-terapeut guidas du in i ditt djupaste medvetande och får tillgång till de blockeringar och knutar som du eventuellt bär på. Här handlar det inte bara om att få insikt i varför du har olika beteenden eller sjukdomar, utan om att bearbeta och skapa varaktig förändring – även på cellulär nivå.

Behandlingen bygger på den amerikanske terapeuten och författaren Brandon Bays egen erfarenhet av att insjukna i cancer och att med hjälp av den här terapin, behandla sig frisk. Erfarenheten ledde till att hon utarbetade Resan-terapi och i dag utbildar människor över hela världen till resan-terapeuter. En mer ingående beskrivning av behandlingsformen och hennes erfarenhet finns i hennes bok Resan.

Mer info på engelska finns på http://www.youtube.com/watch?v=tpwJd02qtYY, och
http://www.youtube.com/watch?v=4cmJUcrQbZo&NR=1&feature=fvwp.

Mitt resultat

Vid min första »Resa« hittade jag ett minne jag trodde jag visste allt om och som inte hade någon påverkan på mig nu. När jag var 8 år miste min mamma sin högra arm i ett tröskverk. Jag var ute och badade med mina kusiner då. I »Resan« hittade jag att jag tagit på mig skuld för att jag inte var hemma och räddade mamma, bestämt mig för att man inte ska vara ute och roa sig - då händer det nåt farligt samt bestämt mig att vara mammas högra hand.

Det har ju påverkat hela mitt liv! Rädd att göra fel, svårt att ha roligt och alltid tagit hand om min mamma. Efter behandlingen känns mitt liv mycket roligare och enklare! En fantastisk metod!

Mitt betyg5

13 år sedan | Ändra | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

2 till har skrivit omdömen

Det senaste av Brus Sandra för 12 år sedan.

Omdöme 1