Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


5

i medelbetyg

Behandling

Resan

Inre resa för att lösa gamla knutar från tidigt i livet som påverkar oss nu.

Botar eller lindrar

Rädsla, ilska, sorg, ångest, depression, prestationsångest, nervositet, allergier, psykosomatiska problem som t ex kronisk värk samt följder av smärtsamma minnen, händelser och trauman. Se även omdömen längre ner.

Förbättrar

Dina möjligheter att förverkliga mål, ditt självförtroende och din självkänsla, din förmåga att tala offentligt m m.Beskrivning

Det här är en metod som verkligen arbetar på djupet. Med hjälp av en erfaren resan-terapeut guidas du in i ditt djupaste medvetande och får tillgång till de blockeringar och knutar som du eventuellt bär på. Här handlar det inte bara om att få insikt i varför du har olika beteenden eller sjukdomar, utan om att bearbeta och skapa varaktig förändring – även på cellulär nivå.

Behandlingen bygger på den amerikanske terapeuten och författaren Brandon Bays egen erfarenhet av att insjukna i cancer och att med hjälp av den här terapin, behandla sig frisk. Erfarenheten ledde till att hon utarbetade Resan-terapi och i dag utbildar människor över hela världen till resan-terapeuter. En mer ingående beskrivning av behandlingsformen och hennes erfarenhet finns i hennes bok Resan.

Mer info på engelska finns på http://www.youtube.com/watch?v=tpwJd02qtYY, och
http://www.youtube.com/watch?v=4cmJUcrQbZo&NR=1&feature=fvwp.

Mitt resultat

Vid min första »Resa« hittade jag ett minne jag trodde jag visste allt om och som inte hade någon påverkan på mig nu. När jag var 8 år miste min mamma sin högra arm i ett tröskverk. Jag var ute och badade med mina kusiner då. I »Resan« hittade jag att jag tagit på mig skuld för att jag inte var hemma och räddade mamma, bestämt mig för att man inte ska vara ute och roa sig - då händer det nåt farligt samt bestämt mig att vara mammas högra hand.

Det har ju påverkat hela mitt liv! Rädd att göra fel, svårt att ha roligt och alltid tagit hand om min mamma. Efter behandlingen känns mitt liv mycket roligare och enklare! En fantastisk metod!

Mitt betyg5

10 år sedan | Ändra | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

2 till har skrivit omdömen

Det senaste av Brus Sandra för 10 år sedan.

Omdöme 1

Tio år med kroniskt trötthetssymdrom

Efter ett Resanseminarium vände mitt liv med kroniskt trötthetssyndrom och depression. Känslan som jag fick fatt i och kunde berabeta var »maktlöshet«. Under ett år hade flera kriser inträffat som sänkte mig, bl a konkurs, sjukt barn, flytt, egen glutenintolerans och nära anhörigs död. Jag lämnade seminariet med en känsla av att vara grundad och fylld med trygghet och tillit.

Botade/lindrade: Trötthetssyndrom, depression.

10 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


Omdöme 2

Otroligt utvecklande

Jag har gjort sammanlagt 7 resor hos två olika terapeuter. Den här metoden har verkligen hjälpt mig att utvecklas och förstå mig själv. Jag är inte alls samma människa i dag, som för ett år sen! Resan är något som jag verkligen kan rekommendera till alla, den går ner på djupet och det är så skönt efteråt. Är du nyfiken på Resan så testa den – det är värt det!

Botade/lindrade: Huvudvärk, spänningar | Förbättrade: Självkänslan, självförståelse

10 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


För att hitta någon som utför behandlingen i ditt område − sök på »Resan« i någon av telefonkatalogtjänsterna.Om du prövar den här metoden, kom tillbaka hit efteråt och berätta om den hjälper eller inte. Har du redan erfarenhet av den, klicka på knappen! Andra vill veta vad du tycker.

Jag har prövat metoden

Ingen har kommenterat än


Alla behandlingar Kommentera

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.