Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


5

i betyg

Behandling

Hypnos

Djupavslappning för att komma i kontakt med ditt inre och lösa upp blockeringar.


Behandlingen finns inte beskriven än. Är du insatt − berätta hur den går till.

7 år sedan | Ändra | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

1 har skrivit omdöme

Omdöme 1

Hjälpte mig slippa operationen

Jag fick »diagnosen« svåra cellförändringar i underlivet & läkaren sa att jag var tvungen att operera men jag litade på att det gick att bli bra med hjälp av alternativmedicin. Jag började gå i hypnos och visualiserade att cellerna var friska samt skickade ljus till kroppen.

Jag slutade oxå med kaffe & alkohol samt drog ner på socker & försökte äta nyttigare. Jag åt mycket folsyra, c-vitamin & andra näringsämnen. Några månader senare var provsvaren bra & läkaren väldigt förvånad =).

Botade/lindrade: Cellförändringar.

7 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös


För att hitta någon som utför behandlingen i ditt område − sök på »Hypnos« i någon av telefonkatalogtjänsterna.Om du prövar den här metoden, kom tillbaka hit efteråt och berätta om den hjälper eller inte. Har du redan erfarenhet av den, klicka på knappen! Andra vill veta vad du tycker.

Jag har prövat metoden

Ingen har kommenterat än


Alla behandlingar Kommentera

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro rygg spänningar tarm ångest psoriasis eksem förstoppning astma allergi leder lever massage fysisk frekvenser matsmältning parasiter pms knä perfect yrsel frekvens matsmältningen händerna nacke depression akupressur musklerna andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge smärtor
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.